Aan de BN’ers: Meer foto’s met Nadruk op de Poes

BN’ers maken heel veel sexy foto’s. Maar zo worden bij alle foto’s de nadruk gelegd op de borsten en de billen. Als je kijkt naar sexy foto’s van mannen, leggen ze vaak de nadruk op het kruis. Maar bij sexy foto’s van vrouwen wordt dat maar zelden gedaan. Daarom een oproep aan vrouwen om ook meer foto’s te publiceren met nadruk op het kruis. Hoe en wat moeten ze zelf weten. Maar weet naast borsten en billen ook een kruis hebben, waar mee gepronkt kan worden. Deze site vraagt niet of vrouwen hun poes willen laten zien. Maar wel de nadruk erop willen leggen. Bv met de hand erop, een hoed ervoor. Een close up slip foto. Zulke dingen. De site roept dit niet op om zulke foto’s te krijgen. Maar om afwisseling te hebben in het aanbod van sexy foto’s. Niet alleen hier, maar ook voor hun eigen instagram. Mochten foto’s te ver gaan voor instagram , dan BN’ers het ook hier laten publiceren door het te uploaden via Anoniem Uploaden in menu. Wel moeten ze een vinger op de neus leggen dat het toegestaan om te mogen publiceren. Dus als je een BN’er bent, leg dan meer de nadruk bij de poes. Serieus bedoeld voor meer afwisseling. Geen smerig of grappig bericht.