Iris Enthoven heeft een Hekel aan Dennis Schouten

Op de radio heeft Iris Enthoven bij Radio 538 laten weten Dennis Schouten niks te vinden. Dit was omdat iemand aan de lijn was waarvan ze dachten dat de beller de vader was van hem. Maar het bleek om iemand anders te gaan. Toen de vraag gesteld werd of het Dennis Schouten was, zei hij helaas niet. Waarop Iris antwoordde met: Nou, hopelijk niet helaas. Het is wel zo dat Dennis Schouten en Jan Roos veel kritiek hebben. Maar ze geven tenminste eerlijk hun mening. Dennis Schouten zei bij Roddelpraat dat zij door haar uitspraak een draquehoer is. Zo hebben ze elkaar weer even flink de waarheid vertelt. Wedden dat zij de volgende keer een nare opmerking over deze site gaat maken, hoe smerig deze site is. Deze site wacht met spanning af. De kans bestaat dat ze deze site ook niks vindt, als ze Roddelpraat al niks vindt.