Zouden BN’ers die deze Site wat Naars hebben aangedaan, hun excuses willen aanbieden

Net als andere journalisten hebben zij veel te verduren gekregen. Zij deden ook maar hun werk ipv aangevallen te worden. Dat doet deze site ook. Maar er zijn een aantal BN’ers en onbekende mensen geweest (alleen maar vrouwen), die deze site ook nare dingen hebben gedaan, terwijl niet tot nauwelijks iets fouts deed. Alleen maar de waarheid vertellen in nieuwsberichten. Niet wetende dat ze deze site aan gingen vallen. Maar al die vrouwen hebben NOOIT hun excuses aangeboden, terwijl ze wel tot de dag van vandaag waarschijnlijk deze site bezoeken. Als ze het echt zo erg vonden, hadden ze deze site niet meer bezocht. Maar daarom dit bericht. Zouden de BN’ers en onbekende vrouwen die deze site leed hebben aangedaan, via de Contact pagina in het menu hun excuses aan willen bieden. En al helemaal als je nog steeds deze site blijft bezoeken. En dan niet door te zeggen dat het ook de schuld van deze site was. Maar echt een een oprechte excuus dat je fout zat. Zo voorkom je haat naar elkaar toe. Je kan het beter met elkaar uitpraten. Want in alle situaties heeft deze site niks verkeerds gedaan. Alleen maar de waarheid vertelt in nieuwsberichten waar sommige vrouwen niet tegen konden. Dus als je 1 van die vrouwen bent, reageer dan via de Contact pagina om je excuus aan te bieden. Vergeet niet eventueel je e-mailadres erbij te zetten voor als je het per mail uit wil praten. Misschien denk je Dat doe ik niet. Maar als je deze site bezoekt en weet dat de site eigenaar een hekel aan jou heeft, word je daar ook niet vrolijk van bij het bezoeken van deze site. Het lucht op die manier voor jou op. Dus reageer als je je excuus wilt aanbieden.