Vul de Enquete Nogmaals in

Er zijn veel mensen geweest die de enquete in hebben gevuld. Maar vergeleken met het aantal bezoekers, is het weinig. Daarom hieronder nogmaals de enquete wat bezoekers in moeten vullen. Die enquete is nodig om een bezoekersprofiel te krijgen. De site wil dan zien wat voor soort mensen deze site bezoeken. Ook worden er vragen gesteld die wat verder gaan. Maar aangezien dit een sexy site is, wil de site graag weten wat de redenen zijn dat ze deze site bezoeken. Mocht je dit al in hebben gevuld, vul het dan nogmaals in. Je helpt de site er alleen maar mee. Dus vul hieronder de enquete in.

Soorten Bezoekers
Ik ben een...
Wat is je leeftijd ongeveer?
Ik heb
Ik heb
Ik ben een
Ik bezoek deze site om...
Ik kijk
Ik kijk
Ik bezoek deze site
Ik ben
Ik ben
Weet je hoe de site eigenaar eruit ziet (door een foto ooit via instagram te hebben ontvangen)
Ik heb deze site gevonden
Ik ben tevreden met mijn lichaam
Ik heb een Tatoeage
Mijn facinatie voor BN'ers komt door
Mijn geslachtsdeel/bikinilijn