Michelle Willemsen is door de Mand gevallen

Deze site vertelde een tijdje terug dat de site eigenaar en zij elkaar een keer hebben ontmoet een aantal jaar geleden. Verder blijft alles prive. Maar toch vroeg deze site aan haar vandaag of zij het was met uitgebreide informatie en een foto. Antwoordde ze erop dat ze mij niet kende. Maar deze site vroeg dit omdat omonstotelijk vast staat dat ze mijn site bezoekt. En aangezien deze site het niet geloofde dat zij het niet is, heeft deze site daarom een tweede vraag gesteld of ze ook een vaste bezoeker van mijn site is. En daar antwoordde ze opeens niet op, terwijl ze nog daarvoor had gereageerd. Dan zwijgt ze en heeft ze wat te verbergen dat ze dus deze site bezoekt. Als iemand eerst gewoon mailt en plots niet meer bij een ontmaskering, moet je dan maar ook afvragen of zij wel de waarheid sprak of ze mij echt niet kende. En misschien mij juist wel kent. Het maakt de site eigenaar niet uit. Ze is alleen door de mand gevallen. Wat wel grappig is, is dat als ze contact opneemt om misschien dit te laten verwijderen, dat ze dan toch moet toegeven een vaste bezoeker te zijn. Want hoe kan je anders contact opnemen :>.