Linda Hakeboom laat haar Haar waarschijnlijk Niet meer Lang Groeien

Linda Hakeboom had een paar maanden geleden nog in de Linda Documentaire over haar borstkanker gezegd, dat ze graag wil dat haar haar zo snel mogelijk groeit, zodat ze niet herinnert hoeft te worden aan haar kankerperiode. Maar ondanks dat ze nu nog een kort kapsel heeft, laat ze het waarschijnlijk bij een kort kapsel waar ze voorheen niet aan moest denken. Dit weet de site waarschijnlijk nav de foto die ze laatst op haar instagram had gepubliceerd. Ze liet toen duidelijk zien een nieuw kapsel te hebben en waarbij je op de foto kon zien dat ze zelfs naar de kapper is geweest om flink wat haar bij haar pony af te knippen. Dat doe je niet als je je haar wil laten groeien. Dus de kans dat ze het kapsel wat ze nu heeft, zo laat. Ondanks dat ze eerder zei er niet aan moet denken om dit kapsel te houden om herinnert te worden aan haar kankerperiode.