Yvonne Coldweijer misschien Gestopt met haar Juice Kanaal

Yvonne Coldeweijer brengt altijd nieuws naar buiten waar ze op een nare manier van praten BN’ers belachelijk maakt. Doet deze site en andere media ook wel. Maar praat maar over 1 onderwerp wel een half uur lang, waardoor iemand een half uur lang afgemaakt wordt ipv maar een paar minuten of 1 bericht. Het gaat om de tijd wat ze aan 1 onderwerp besteed om die persoon naar beneden te halen op een nare manier. En vaak zonder bewijs. Altijd met anonieme bronnen. Anonieme bronnen zijn geen bewijzen. Maar los van dat heeft ze nu al bijna 2 a 3 weken geen video meer online gezet op haar Youtubekanaal Life of Yvonne. Normaal deed ze dat wel wekelijks of soms wel 2 keer per week. Dus de kans bestaat dat ze gestopt is met haar juicekanaal. En als dat zo is, is dat maar goed ook. Anna Nooshin, die vaak het slachtoffer was, zal vast en zeker blij zijn.