BN’ers blijken zichzelf Helemaal Verkeerd te Adverteren

BN’ers blijken zichzelf helemaal verkeerd te adverteren. Je moet een BN’er met een zelf opgericht bedrijfje zien. Als bedrijfje moet je zoveel mogelijk adverteren om klanten te krijgen. Dit doen de meeste mensen via marktplaats voor een paar tientjes per maand. En grotere bedrijven via Google Adwords. Of je moet goede contacten hebben. Maar die kans is maar klein om klanten te krijgen. Daarom kan je als bedrijf beter zoveel mogelijk adverteren. En daar moet altijd voor betaald worden (paar tientjes per maand) en voor grotere bedrijven een paar honderd euro per maand (Google Adwords). Maar zo moeten BN’ers ook te werk gaan. Zoveel mogelijk met zichzelf adverteren. Maar dat blijken ze helemaal verkeerd te doen. Zij wachten totdat een media bedrijf een keer contact opneemt met de vraag of ze reclame willen maken voor hun nieuwe programma of gewoon met zichzelf om zo meer aanbiedingen te krijgen. BN’ers zouden dan op elk aanbod in moeten gaan. Tenzij het te ver gaat zoals Expeditie Robinson of de de Playboy. Maar voor de rest moeten ze overal op ingaan. Maar doen de meeste BN’ers niet. Ze gaan maar op enkele media bedrijven in om reclame te maken voor iets. Meer niet. Maar waarschijnlijk krijgen ze daar dan voor betaald. Of ze doen het gratis wegens de gratis publiciteit die ze krijgen zoals in interviews en photoshoots. Maar het erge maakt het wel er soms zelfs voor betaald moet worden. Dus ipv dat de BN’er eigenlijk altijd zou moeten betalen, moet het bedrijf voor hun betalen om reclame te mogen maken. Snap jij het. Ze maken wel zelf reclame op hun eigen instagram. Maar ja, je moet ook kijkers trekken buiten je eigen volgers om. Dus BN’ers zouden overal moeten adverteren door op alle aanbiedingen in te gaan. En dat zouden ze wel willen. Maar het management wil dat waarschijnlijk niet. Of het komt omdat zij eerst geld willen ontvangen, is niet bekend. Maar de BN’er lijdt daardoor wel schade. Wel is deze site erachter gekomen dat een tijdje terug al dat het niet aan deze site ligt dat een BN’er niks voor deze site wil doen. Dit door een interview aanvraag te doen door zich voor te doen als een ander media site die ook minder bekend is, die ervan af weet dat ik dit deed. Naam blijft onbekend. Maar zelfs daar kwam zelfs geen mail op dat het niet mogelijk is. Het zit zo. De BN’ers willen misschien wel wat voor deze site doen, maar doen het alleen als het management het wil. En als die misschien geld willen hebben, wat de BN’er gratis doet en niks van af weet, dan kunnen interviews ook niet doorgaan. En dat is iets wat BN’ers niet wisten. Dus maw, BN’ers moeten zoveel mogelijk met zichzelf adverteren (gratis of eigen zak betalen ipv betaald krijgen). En veel dingen kunnen niet doorgaan, terwijl de BN’er wel interesse heeft maar het management dat niet wil wegens niet bekend genoeg zijn of vriendjespolitiek of tegen betaling, terwijl er eigenlijk betaald zou moeten worden. BN’ers kunnen altijd via de Contact pagina contact opnemen als ze toch interesse hebben. Maar de bezoekers weten hoe het precies in elkaar zit. Zo zit deze wereld in elkaar. BN’ers snijden zichzelf behoorlijk in de vingers. Als normale bedrijven dat zouden doen, dan hadden ze geen klanten. Het is dat het in de showbizzsector normaal is, maar eigenlijk is dat niet normaal. Wel hebben BN’ers altijd de mogelijkheid om met zichzelf te adverteren door sexy foto’s te maken. Maar dat was al bekend.