Zo kom je weer op een Instagram Account van een BN’er als je Geblokkeerd bent

Goed nieuws voor gebruikers die op instagram zitten bij BN’ers. Vaak komt het voor dat gebruikers geblokkeerd worden door BN’ers. En dan gaat het meestal om onbenullige opmerkingen. Om dingen waarvan je denkt, wat is er in godsnaam gebeurd. Een BN’er blokkeert dan een gebruiker, terwijl de gebruiker niks heeft gedaan. Maar geen nood. Mooie BN’ers is erachter gekomen hoe je dat makkelijk kan omzeilen. Een blokkade door een BN’er is accountgericht en niet ip adres of browser gericht. Dus als een BN’er je blokkeert voor iets nonsense, dan kan je gewoon via een ander account er weer op. Zo simpel is het. BN’ers zullen nu denken: Fuck You! . Dat Mooie BN’ers vertelt hoe iemand een BN’er op die manier weer lastig kan vallen. Maar het zit meestal anders. Mensen die dickpics sturen, die moeten gewoon er niet meer op. Maar vaak komt het voor dat je geblokkeerd wordt door een BN’er terwijl je niks hebt gedaan door alleen maar een simpele vraag te stellen. Je weet dat je dan beter geen vraag meer kan stellen. Om nou volledig verbannen te worden terwijl je die BN’er volgt en daardoor niet meer kan volgen, gaat ook weer te ver. Maar als je gewoon een ander account aanmaakt, kan je er gewoon weer op. Maar let dan wel op dat die BN’er door jouw manier van vragen een beetje gevoelig is. Stel dan geen vragen meer. Anders word je weer op dat nieuwe account weer geblokkeerd. Dat is makkelijk als Mooie BN’ers vrij technisch is. Kunnen gebruikers toch weer hun favoriete BN’er volgen.