Cecilia Adoree wil waarschijnlijk Niet aan haar Vader herinnert worden

Deze site schreef al een tijdje terug dat deze site erachter was gekomen dat Cecilia Adoree als enige in Nederland Adoree heet. Maar haar zus en broer heten Hoezen. Dus die hebben een andere vader. Toch vroeg Mooie BN’ers aan haar via instagram hoe het nou zit dat zij als enige Adoree heet. Dus niks over haar vader. Maar hup meteen werd deze site geblokkeerd op haar instagram door een simpele vraag. Gelukkig is het op een account wat niet gebruikt waar Mooie BN’ers geblokkeerd werd en kan dus gewoon op instagram haar blijven volgen. En aangezien ze de eigenaar van de site kent, zou je de site eigenaar als laatste blokkeren. Dat is immers niet zo netjes wat ze heeft gedaan. Maar ja, als deze site via een ander account gewoon op kan, maakt die blokkade dus niks uit. Maar dit zegt natuurlijk wel wat over haar vader. Want waarom zou je iemand die je kent per direct blokkeren als er een simpele vraag over haar vader wordt gesteld. Dan bestaat de kans dat ze niet echt van haar biologische vader gediend is. Wat ie heeft gedaan is niet duidelijk. Dat blijft natuurlijk prive. Maar Cecilia Adoree is waarschijnlijk niet echt van haar vader gediend. Al blijft het een prive kwestie wat ons niet echt aan gaat.