Er is toch Waarschijnlijk wat aan de Hand met Anna Gimbrere

Deze site kwam er al achter dat ze sinds half november geen dingen meer publiceert op haar instagram, terwijl ze voor die tijd fanatiek was. Vervolgens de laatste paar afleveringen (ook sinds half november) niet meer te zien was bij Pointer. Toen deed Teun van de Keuken het alleen. En sinds kort is ze ook weg bij haar management. Je zou denken dat er niks aan de hand is. Dat iemand even niks publiceert op haar instagram, maakt niks uit. Dat iemand de laatste paar afleveringen van Pointer niet presenteert is een beetje vreemd. Maar de combinatie dat je weg gaat bij je management waar je tijden hebt gezeten, maakt het wel apart. Toch denkt deze site dat er wat meer afspeelt bij haar. En dat ze om die reden niet geboekt wil worden en ook even geen zin heeft om een tv programma te presenteren en dingen te posten op haar instagram. Het kunnen dus 2 dingen zijn. Of haar relatie met Herman van der Zandt is misschien over en dat ze daar mee zit. Of ze heeft misschien een burnout. Je gaat niet zomaar je werk afzeggen en weg bij je management. Dus dan zou het niet gek zijn als het misschien een kern van waarheid in zit. Dat zou ieder persoon wel kunnen beamenen. Maar zoals altijd. Mocht iemand meer weten, laat het weten via de Contact pagina.