Wat is er met Anna Gimbere aan de Hand?

Prive is er waarschijnlijk niks aan de hand. Of misschien toch een beetje. Maar daar heeft deze site niks mee te maken. Maar wat wel apart is, is dat sinds een anderhalve maand zij geen posts meer publiceert op haar instagram. Meestal is er wat aan de hand dat iemand bv meedoet met Expeditie Robinson. Of er is wat op dat moment in haar leven, dat ze even geen behoefte heeft om iets te publiceren, terwijl ze daarvoor vele dingen per week publiceerde. Maar dat is niet het enige. Zo blijkt dat ze sinds kort weg is bij haar management. Ze hebben het zakelijk met elkaar verbroken. En ze heeft ook geen nieuwe management. Blijkbaar doet ze het zelf door bedrijven te laten reageren op haar instagram om haar te kunnen boeken. En dat maakt het even anders, als je precies op hetzelfde moment met je management breekt en geen dingen meer publiceert op je instagram, wat los staat van haar management. En bij nader onderzoek blijkt ook dat de laatste paar afleveringen van Pointer ook niet door haar zijn gepresenteerd, terwijl normaal gesproken beide presentatoren (Teun van de Keuken) en zij het doen. Nu alleen de laatste afleveringen door Teun van de Keuken alleen. Ook precies rond half november na haar laatste post op instagram en ook ongeveer dezelfde periode dat ze met haar management breekt. Waarschijnlijk is het niks prive’s aan de hand. Maar al deze dingen maakt het wel vreemd en verdacht.