Poll: Waarom willen BN’ers niks voor Mooie BN’ers doen?

Deze site kan geen promotie in de media krijgen als BN’ers niks voor deze site doen. Bv een interview of een photoshoot. Als het ergens aan ligt dan is het logisch. De site gaat er van uit dat het om bekendheid en vriendjespolitiek gaat. Maar het kunnen andere oorzaken hebben. Weet wel dat in de tijd toen deze site een site had met leuke kattenfilmpjes enz (zeer onschuldig) ook niks mogelijk was. Maar ondanks dat Mooie BN’ers veel meer bezoekers heeft dan bladen en andere media, is dan nog zelfs niks mogelijk. BN’ers doen interviews en photoshoots altijd gratis wegens de publiciteit die ze erbij krijgen. Maar het kan ook een andere oorzaak hebben. Maar is het rare van BN’ers. Dat willen ze niet als je ze mailt, waarom ze wel voor grote media dingen en voor kleine bladen. Maar niet voor deze site. Toch blijft het bizar dat ze wel op hun instagram sexy foto’s publiceren als deze site ernaar vraagt. Maar wat voor de site doen kan niet. Daarom de poll hieronderin wat jij denkt waar het aan ligt waarom BN’ers niks voor deze site willen doen? Breng je stem uit!

[poll id=”32″]