Maan is Niet Gediend van Mooie BN’ers

Deze site heeft toenet een mail gekregen van Maan waarin ze aangeeft niet gediend te zijn van deze site nav sommige berichten die hier over haar gepubliceerd zijn. Wat ze erin zegt maakt de site niet openbaar, omdat dat anders teveel schade zou opleveren bij haar. Ze laat duidelijk blijken deze site niks te vinden. Maar toch bezoekt ze het af en toe. Begrijp jij het. Dit bericht is niet om Maan aan te pakken. Maar om BN’ers te waarschuwen dat als ze deze site een wraakbericht sturen, ze hier online komen te staan. De site heeft dat al tig keer vermeld dat dit het gevolg is als je deze site uitscheld. Maan moet dan ook niet raar kijken dat zij nu hier online staat dat ze dit bericht heeft verstuurd. Een goede les voor andere BN’ers. Deze site wordt gratis gedaan. Dan moet het niet zo zijn, dat je uitgescholden wordt terwijl BN’ers willens en wetens in de showbizz zitten en dit over zich heen kunnen krijgen als een nieuwssite wat schrijft. Dan moeten ze maar niet bekend worden. Dit is ook een goed voorbeeld (wraakbericht) wat journalisten nou meemaken. Dat ze worden bestraft voor hun werk.