Maan blijkt behoorlijk Preuts te zijn

Vandaag kreeg Mooie BN’ers uit het niets een mail van Maan waarin ze deze site uitschold wat voor smerige site dit is. En dat door dingen te zeggen (blijft geheim) die nooit zijn gezegd en door haar zijn verzonnen. Al was dit uit pure wraak doordat deze site ooit een paar nare berichten over haar had geschreven. Maar aan die mail is wel te zien dat ze behoorlijk preuts is. Dit om het feit dat ze nog nooit een Leffoto heeft gemaakt, deze site als smerig bestempeld door dingen te zeggen wat Mooie BN’ers nooit heeft geschreven. En natuurlijk door te huilen bij het zien van een naakte man. Dat is nog wel het toppunt. Zie beelden hieronder. Hoop dat Maan deze site niet meer bezoekt, aangezien ze het verziekt voor de rest van de bezoekers als ze deze site uitscheld en de site daardoor minder dingen durft te publiceren. Mooie BN’ers heeft ook totaal geen excuses van haar ontvangen. En oh ja, volgens een poll op deze site vonden de bezoekers dat als een BN’er deze site wat aan zou doen, zoals Maan nu, dat ze voor straf een naaktfoto van zichzelf moesten sturen via Anoniem Uploaden. Tenminste dat vonden de bezoekers. Maar ja, dat je Maan nog niet zo snel doen bij het lezen van dit bericht. Wat de reden is geweest dat Maan uit het niets een woede aanval had op deze site blijft onbekend.

Ze moet hier huilen omdat ze een naakte man zag. Overdreven.