Aan de BN’ers: Verdere stappen bij het Uitschelden van Mooie BN’ers

Dit is even een duidelijke noot aan BN’ers. Vandaag had Maan 2 nare berichten geschreven wat nergens over ging en puur uit wraak was door dingen te zeggen die niet waar zijn. Maar journalisten, net als ik, zijn vaak de pineut als er verslag ergens wordt gedaan of dingen geschreven wordt. Dan moeten de BN’ers nou eenmaal maar niet bekend worden. Dan hoort bij de showbizzsector. En BN’ers mogen best dingen zeggen als dingen niet waar zijn en rechtzetten, want uitschelden doet deze site nooit. Maar als een BN’er deze site een mail stuurt om vervolgens dingen te zeggen die niet waar zijn en zulke heftige beledigingen kunnen maken, dan is die BN’er gewoon bezig met stalking. Mocht een BN’er in een toekomst nog zo’n mail sturen door de huid helemaal vol te schelden, dan zal de site verdere stappen ondernemen. Niet door naar de politie te gaan. Maar gewoon online erneer zetten wat de BN’er heeft gedaan, wat ook zo is. En dat is ook toegestaan. Als een BN’er niet van ophouden weet, door maar te blijven mailen met scheldwoorden, dan zal de site stappen ondernemen door contact op te nemen met het management of familieleden. Niet om de BN’er terug te pakken. Maar om het stalken te laten stoppen, dat die mensen die BN’er erop attenderen te stoppen met mailen. Mocht een BN’er na een waarschuwing hier online en anders familieleden nog niet stoppen. Ja dan gaat de site naar de politie. Maar zover zal het nooit komen bij BN’ers. Maar mocht je een BN’er zijn. Shownieuwsberichten zijn gewoon toegestaan, laat journalisten (ook Mooie BN’ers) met rust. Anders zijn de consequenties voor de BN’er negatief. Het moet nou maar eens afgelopen zijn dat BN’ers denken en ook vandalisten denken dat ze journalisten alles kunnen maken, terwijl ze gewoon hun werk doen. En weet 1 ding. Als deze site alles online zou zetten wat een BN’er zou hebben gemaild aan scheldwoorden, dan is maar de vraag of hun carriere daarna nog hetzelfde is als mensen dat gedrag niet accepteren. En al helemaal niet als er uitgescholden wordt, voor dingen die de site nooit gezegd heeft.