Welke BN’er wil Deze Site helpen?

Misschien weer hetzelfde bericht. Maar toch moet het gevraagd worden. Welke BN’er wil deze site helpen om populairder te worden in de media. Dat kan door een simpel interviewtje, een normale of sexy photoshoot, een dinnerdate met de site eigenaar (recensie achteraf), gratis naar de sauna (jij alleen of met een vriendin) om achteraf te vertellen hier hoe het was, omdat BN’ers nooit naar de sauna gaan. Een naaktinterview, waarbij de site eigenaar de BN’er NIET naakt ziet, omdat er een deur tussen zit. Of nog iets anders waarbij jij denkt dat het goed is voor deze site. Maar als iets met sexy of naakt te maken heeft, scoort dat beter, zonder dat de site eigenaar ook maar iets bloots van de BN’er ziet. Het gaat erom dat als een BN’er wat voor de site heeft gedaan, de site dan veel populairder wordt in de media. En wat het dan is maakt niks uit. BN’ers doen het puur deze site en niet alleen voor zichzelf. Ze krijgen er 100 euro voor wat het ook is. Plus eventuele reiskosten. Normaal is het altijd gratis bij andere media wegens PR. Dus als je een BN’er en je wilt deze site helpen, reageer dan via de Contact pagina in het menu. En AUB HELP HELP HELP. Deze site vraagt het niet voor niets zo vaak. Zonder BN’er, anders geen bekendheid/promotie. Managers helpen totaal niet meer. Dus als je een BN’er bent, reageer via de Contact pagina.