Poll: Wat vind jij dat BN’ers Geen Interview willen doen?

Je hebt al een tijdje vernomen dat Mooie BN’ers al 2 jaar lang heeft geprobeerd een interview/photoshoot of iets anders te doen met een BN’er om zo meer publiciteit te krijgen in de media. Zonder BN’ers dat deze site in de media niet groeien. Dat verhaal kennen jullie wel. Maar laatst had deze site nog een oproep aan BN’ers of ze zouden mailen en zeggen waarom het niet mogelijk is, terwijl het bij andere media wel mogelijk is. Ze mogen gewoon interviews en photoshoots gratis doen. En dat komt alleen maar door bekendheid en vriendjespolitiek. Dus rijken worden rijker en armen worden armer om het zo te zeggen. Ben je een bekende media dan is alles mogelijk. Zo niet, zoals deze site bv media courant, dan is niks mogelijk. En BN’ers en managers willen dan zelfs niet zeggen waarom het niet mogelijk is. Daarom de poll hier onderin. Wat vind jij dat BN’ers geen interview enz willen doen en zelfs niet willen zeggen waar het aan ligt? Breng je stem hieronder uit.

[poll id=”31″]