Nienke Plas Blijkt Niet Naakt naar de Sauna te Durven

In de show van Kalvijn zei Nienke Plas geen enkele moeite te hebben om naakt in de sauna te zitten. Maar beelden spreken haar tegen. In plaats van een openbare sauna, ging ze in haar laatste vlog zelfs in een prive sauna zitten. Maar dan nog zaten zij ook eens in ondergoed in de sauna. Dus niet naakt. Zelfs niet in een privesauna. Deze site had altijd al vertelt dat BN’ers nooit naar de sauna gaan, door ooit naar saunaresorts te hebben gemaild die konden vertellen dat BN’ers niet naakt naar de suana gaan. Alleen sommigen naar badkledingdagen. En dat blijkt maar ook. Nienke Plas wou dus stoer doen door te zeggen dat ze naakt naar openbare saunaresorts durft te gaan. Maar integendeel blijkt waar. Zelfs in badkleding in een privesauna. De beelden kan je zien hieronder vanaf minuut 20.