BN’ers gaan Gewoon Vakantie Vieren Ondanks Lockdown

Melissa Drost, Shelly Sterk, Victoria Koblenko, Gwen van Poorten, Iris Enthoven en Tooske Ragas laten duidelijk op hun instagram zien hoe mooi en leuk ze vakantie aan het vieren zijn. Dat kan ook wel. Maar weet dat heel Nederland in lockdown. Naar een winkel gaan is nog zelfs onmogelijk. Er wordt aangeraden om thuis te blijven om het virus zo min mogelijk te verspreiden. Naar het buitenland gaan is al helemaal dom, omdat dat verspreiding bevoordert. Maar dat dat geldt niet voor deze BN’ers. Zij zijn willens en wetens op vakantie gegaan om de lockdown te omzeilen. Maar wat het erge maakt is zij allemaal op hun instagram continue laten zien hoe zij vakantie aan het vieren zijn, terwijl wij in Nederland nog geen eens naar een winkel mogen. Het lijkt alsof ze de volgers jaloers willen maken hoe goed zij het daar hebben en hoe slecht wij het hebben. Het is al niet netjes om nu vakantie te vieren. Maar om de volgers continue met tig posts jaloers te maken, gaat wel erg ver. En dat doet niet 1 BN’er, maar wel 6 BN’ers.