Zo kunnen BN’ers 25 Procent Meer Verdienen

Bijna alle BN’ers hebben een management. Puur uit gemakzucht, terwijl ze gewoon zelf kunnen reageren via een e-mailadres en een website kunnen bouwen of laten bouwen (maximaal eenmalig 300 euro). Ze reageren gewoon zelf of kunnen zich voordoen als iemand anders, terwijl gewoon de artiest zelf reageert. Maar op die manier hoef je dan als BN’er geen management nodig te hebben. Ook presentatrices die in dienst zijn bij de publieke omroep hebben zelfs een management. Echt totaal overbodig. Ook voor zangeressen als ze geboekt worden. En wat blijkt. Ze moeten daardoor 25 procent van hun inkomen of boekingen afstaan aan het management die alleen een telefoontje opneemt en meer niet. De meeste managementsbureau’s zijn gewoon normale woonhuizen ipv bedrijfspanden. Maar als BN’ers weg gaan bij hun management, kunnen ze wel 25 procent meer verdienen. Iemand die bij een bedrijf werkt, heeft toch ook geen manager :> om vervolgens 25 procent van zijn loon af te staan omdat ie zijn manager is. Beetje maf natuurlijk. En een zzp’er heeft toch ook geen manager. Nergens voor nodig. BN’ers maken gewoon een e-mailadres aan, publiceren dat op hun instagram zodat bedrijven kunnen reageren. Kunnen gewoon zelf reageren en het geld in ontvangst nemen. Daarnaast kunnen ze altijd door een bedrijf een website laten bouwen voor maximaal 300 euro eenmalig. En dat is het. Dat veel BN’ers een manager hebben, komt omdat er veel geld in omgaat (niet altijd). Maar daardoor weten managers gewoon de boel te belazeren. Tevens belissen ze ook of iets wel of niet doorgaat, zoals bv een interview. Waarom zou de BN’er dat zelf niet mogen bepalen. Maar als je een BN’er bent, reken dan maar eens uit hoeveel geld je mis bent gelopen. Dus denk goed na en doe het gewoon lekker zelf.