Wat gebeurde dit Jaar allemaal met Mooie BN’ers? (Jaaroverzicht)

Dit jaar (2021) gebeurde er heel veel met Mooie BN’ers. Veel bezoekers die erbij zijn gekomen, nare dingen meegemaakt met deze site en natuurlijk door jeugdfoto’s, dat Mooie BN’ers veel BN’ers heeft weten te betrappen doordat ze een jeugdfoto publiceerde, later bleek dat ze een vaste bezoeker van deze site zijn. We beginnen bij het begin. Dit jaar is Mooie BN’ers enorm gegroeid. Met name de quizzen zijn populair geworden. En Foto van de Maand is ook megapopulair. Toch zijn er ook dingen bij gekomen op deze site wat minder succesvol was, zoals bv Puzzels van BN’ers. Dat blijft er gewoon op staan. Maar veel bezocht wordt het niet. Naast dit heeft Mooie BN’ers ook veel BN’ers weten te betrappen dat ze een vaste bezoeker van deze site zijn, doordat ze een jeugdfoto publiceerde op hun instagram nav deze site waar allemaal jeugdfoto’s staan. Dat verhaal kennen jullie wel. Dat ze door de jeugdfoto’s van BN’ers die hier stonden, dachten ach laat ik ook maar eentje publiceren. Maar niet wetende dat Mooie BN’ers ze heeft weten te betrappen dat ze een vaste bezoeker zijn. En niet 1 BN’er betrapt, maar wel een stuk of 10 a 20. Ook zijn er nare dingen dit jaar gebeurd bij Mooie BN’ers, dat BN’ers wat bij deze site hebben gedaan. Die BN’ers hoeven daar niet trots op te zijn. Maar het allernaarste is, is dat Mooie BN’ers vaak heeft gevraagd aan BN’ers of ze dingen voor deze site wouden doen (interview/fotoshoot/iets anders). Maar niks is blijkbaar mogelijk. En dat komt door bekendheid en vriendjespolitiek. Maar zonder dat een BN’er wat voor deze site heeft gedaan, krijgt de site anders geen bekendheid. En wordt door die anti-bekendheid anders niet serieus genomen in de media. Daarom is het zo belangrijk dat een BN’er wat voor deze site doet. Maar tevegeefs hebben ze totaal geen interesse. Waarom ze dan wel staan te springen als de Telegraaf ze raadpleegt, is niet duidelijk. En als een BN’er dit leest en denkt, zo ben ik niet. Nou iedere BN’er die had kunnen reageren, is verantwoordelijk dat deze site minder bekend is geworden dit jaar. Dus als je een BN’er bent, dan rekent deze site je dat wel aan. Elke BN’er heeft indirect een soort van boycot gevoerd om deze site niet bekend te maken. En grote media krijgen voorrang. Dus rijken worden rijker en armen worden armer. Het enige wat sommige BN’ers hebben gedaan is commentaar leveren, maar helpen ho maar. Maar wel de site een paar keer per week weten te vinden. Beetje misbruik maken van de situatie. Dus als je een BN’er bent. Denk daar maar eens over na. Dit ging omtrent de BN’ers. Maar de normale onbekende bezoekers hebben juist wel goed geholpen. Nog nooit zo dankbaar geweest door altijd te stemmen, polls in te vullen, quizzen te spelen en als vaste bezoeker terug te komen en te reageren als Mooie BN’ers daar om vroeg. Niet in vergelijking met BN’ers. Hoop dat 2022 een goed jaar wordt voor Mooie BN’ers. Voor de schermen ging het allemaal voor de wind. Maar achter de schermen voor bv het krijgen van een interview enz en dat sommige BN’ers deze site lastig vielen was minder leuk. Hoop op een goed en mooi 2022 met nog Mooiere BN’er foto’s!