Vervolgbericht omtrent het Boycotten van deze site door BN’ers

Hieronder lees je hoe iedere keer BN’ers deze site lopen te boycotten. Lees dat eerst voordat je dit verder leest. Maar wat Mooie BN’ers nog moet vertellen is dat BN’ers wel foto’s publiceren op hun instagram, waarvoor dank. Maar dat heeft voor deze site geen nut. Ze adverteren immers niet met Mooie BN’ers op hun instagram. En dat kan met interviews/photoshoots/anders wel. Dat is het grote verschil. Er moet met deze site geadverteerd worden, wil deze site populariteit in de media krijgen. Ook al zou een BN’er reclame maken op haar instagram voor deze site wat voor leuke site het is. Dan heeft het wel nut, zoals een interview. Maar als zij foto’s of extra foto’s publiceren op hun instagram, blijft deze site buiten schot. Daarom kan deze site alleen maar adverteren via interviews/photoshoots of iets anders. Zolang maar een BN’er wat voor deze site doet. Dus dat BN’ers niet denken dat ze soms een extra foto publiceren waar deze site wat aan heeft. Voor bekendheid heeft de site daar niks aan, omdat de website naam niet erin wordt vernoemd. En toch blijft deze site erbij dat iedere BN’er deze site loopt te boycotten om populariteit uit te sluiten.