Sommige Sexy Foto’s worden verwijderd op Instagram door waarschijnlijk Uitingen omtrent Corona Beleid

Deze site is erachter gekomen door Monique Smit en Tim Douwsema dat Instagram waarschijnlijk een beleid voert omtrent gebruikers (BN’ers) die zich negatief over corona uitlaten. Wanneer iemand zich negatief over corona uitlaat, wordt die persoon (BN’er) meer in de gaten gehouden. Monique Smit was daar het slachtoffer van. Zij publiceerde een halve toplessfoto. Normaal toegestaan. Maar niet bij haar. Ging ze het opnieuw publiceren, kreeg ze meteen een melding dat als ze het nog een keer deed, haar ACCOUNT meteen werd opgeschort. Bij Tim Douwsema precies hetzelfde. Ook door corona uitlatingen wordt hij meer in de gaten gehouden en waarschijnlijk ook waarschuwingen gehad. Maar waarom doet Instagram dat? Er wordt natuurlijk geadverteerd door overheden om (ook misschien de nederlandse overheid) om reclame te maken voor het voorkomen van corona. Als iemand dan anti-reclame maakt, wordt diegene aangepakt. Want ze zijn dan misschien bang dat de adverteerder ergens anders gaat adverteren. Het raakt ze dan in hun portemonnee. Het is allemaal niet zeker. Maar dit gebeurd vaak in medialand. Ze willen de adverteerder niet verliezen en gaan daarom alleen maar mooipraat houden, terwijl een product gewoon slecht is. En hier ook. De nederlandse overheid adverteert om jongeren bang te maken voor corona. En als Monique Smit daar tegenin gaat met veel volgers, dan wordt zij aangepakt. Eigenlijk best wel corrupt, dat je niet mag zeggen hoe je over iets denkt, omdat er geld mee gemoeid is. Dus het beste wat BN’ers kunnen doen is door het niet meer over corona te hebben. Want als vrouwen een sexy foto willen publiceren, dan worden ze anders aangepakt wegens het ZOGENAAMDE overtreden van de regels. En dat er reclame wordt gemaakt door de nederlandse overheid bij Instagram klopt, aangezien ook meteen een apart venstertje komt met corona informatie van instagram als een BN’er het over corona heeft. Dat geeft aan dat er dan geadverteerd wordt. Of dit allemaal waar is, is niet zeker. Maar ga er maar van uit dat het wel het geval is. Zo zit de media nou eenmaal in elkaar. Geen negatieve reclame naar adverteerders.