Dionne Stax blijkt behoorlijk te Flirten terwijl ze een Vriend heeft

Ondanks dat Dionne Stax geen sexy foto’s maakt (1 keer in een blad met een nachtjapon aan. Meer niet), blijkt ze volgens Marc Marie Huijbrechts behoorlijk te flirten met mannen die ze tegenkomt. Dit zag hij achter de schermen bij Droomhuis Gezocht wat zij presenteert. Dionne Stax bleek toen met iemand te flirten achter de schermen. Dat moet ze zelf weten. Maar we moet ook weten dat ze een vriend heeft. En hij misschien een vrouw met kinderen heeft. Toch moet ze daar voor op passen. Voor je het weet heb je toestanden als 1 van de partners het niet accepteren. Als ze echt wilt flirten, dan moet ze maar vrijgezel zijn of een open relatie nemen. En dan van tevoren weten of hij wel echt vrijgezel is. Marc Marie Huijbrechts zou dit nooit hebben gezegd als het niets voorstelde. Tenminste dit zegt hij op de radio en deze site vertelt nu alleen wat hij gezegd heeft.