BN’ers zijn de Veroozakers dat Mooie BN’ers Niet kan groeien (boycot)

Bezoekers van deze site zijn altijd netjes, vullen polls in, quizzen en reageren als Mooie BN’ers daar om vraagt. Als deze site om tips vraagt of foto materiaal, wordt er vaak gereageerd. Dus bezoekers (onbekende mensen) doen gewoon wat deze site graag wil weten of hebben. Meer dan lof. BN’ers daarentegen zijn juist het tegenovergestelde. Ze weten wel deze site te vinden door het een paar keer per week te bezoeken. Maar als deze site om foto materiaal vraagt, een aanvraag voor een interview via deze site/management/of via instagram van de BN’er, dan wordt er altijd negatief op geantwoord en is niks mogelijk, terwijl het gewoon gratis is wegens de PR die ze krijgen. Ook voor de Telegraaf en RTL Boulevard. Als die bedrijven bellen, dan is opeens alles mogelijk en zijn ze de grootste vrienden. En dat BN’ers voor die grote bedrijven dingen doen komt puur omdat ze bekend zijn. Zo niet, dan hadden ze die bedrijven net zo behandeld als deze site. Maar het erge is dat het net lijkt alsof BN’ers deze site lopen te boycotten. Er alles aan doen om deze site niet populair te maken. Want wat het erge maakt, is dat als BN’ers niks voor deze site doen (interview/photoshoot/anders), dat deze site maar nauwelijks kan groeien in de media. Je moet het van hun hebben, aangezien met hun veel geadverteerd wordt op tv. Dus BN’ers moeten wat voor deze site doen om bekendheid te krijgen in de media. En als ze deze site lopen te boycotten, blijft populariteit uit. BN’ers kunnen denken van ach ben ik niet. IEDERE BN’ER is mede verantwoordelijk voor het boycotten van deze site, om het Mooie BN’ers onmogelijk te maken om te groeien. Nu zitten we in lockdown en hoor je BN’ers klagen tot en met omdat ze bv niet op kunnen treden. Nou, zo voelt deze site zich al 4 jaar. Door niks voor deze site te doen, is populariteit uitgesloten (wat los staat van het aantal bezoekers). Hoop dat BN’ers door de lockdown nu voelen, hoe het voor deze site voelt om niet te kunnen groeien. En iedere BN’er is daarvoor verantwoordelijk, aangezien ze allemaal hadden kunnen reageren. Maar wat doen ze. Misbruik maken door deze site te bezoeken, gratis publiciteit hier krijgen en reageren als ze de site willen uitschelden, terwijl Mooie BN’ers niks verkeerds doet. Hoe zouden BN’ers het vinden als de media hun niet meer zouden contacteren, dan zij zich niet in de picture kunnen blijven en daardoor minder populair worden met minder aanbiedingen terwijl andere BN’ers wel uitgenodigd worden. Dan zouden ze ook zo klagen. En als deze site nog geld bied (wat apart is omdat het normaal gratis is), dan is het helemaal raar dat ze totaal geen interesse hebben en niet willen willen zeggen waarom het niet kan, waardoor Mooie BN’ers nog zelfs in onzekerheid blijft. Om vervolgens wel meteen daarna weer misbruik te maken door de site dagelijks te bezoeken. Hoop dat BN’ers hier eens over nadenken wat zij deze site eigenlijk aandoen. De rijken rijker maken (grote media) en de armen armer (deze site en andere sites). Dus maw: Iedere BN’er is verantwoordelijk voor het boycotten van deze site, om vervolgens misbruik te maken met gratis publiciteit hier en door het iedere keer te bezoeken. En als dit bij hun voorkomt (minder aanbiedingen of door lockdown), dan zouden ze ook meteen klagen en zouden dan moeten weten hoe deze site zich al 4 jaar lang voelt om door BN’ers geen populariteit in de media te kunnen krijgen.