Instagram van Monique Smit bijna Geblokkeerd

Hieronder zie je een plaatje van haar instagram, waar ze in haar stories vertelt dat ze wordt gewaarschuwd dat haar account geblokkeerd gaat worden als ze nog een keer dezelfde foto plaatst waar een halve borst te zien is. Ze plaatste eergisteren een foto met een halve borst van haar dat al een paar jaar oud is. Die foto werd verwijderd. Vervolgens plaatste ze nogmaals de foto. En vandaag kreeg ze de melding van Instagram, dat als ze dezelfde foto nog een keer plaatst, haar account anders geblokkeerd wordt. En wat haar frustreert is dat iedereen halve naaktfoto’s mag plaatsen en zij geen eens een halve topless foto mag plaatsen. Ze zegt ook dat ze denkt dat ze haar moeten hebben om een of andere reden. En daarom plaatste ze deze foto hieronder wat wel en niet mag op instagram.