Zou deze Persoon willen Reageren?

Ongeveer 3 weken geleden heeft iemand gereageerd (zie onderstaand bericht) met de tekst wat een photoshoot oplevert. Mooie BN’ers gaat er niet van uit dat het een BN’er is die interesse heeft. Maar aangezien die persoon geen e-mailadres of naam achter heeft gelaten, zou deze site toch willen weten waarom die persoon had gereageerd. En als het een BN’er is, of die persoon interesse had getoond voor photoshoot. Niet dat het waarschijnlijk het geval is. Maar deze site weet niet wat ie met het bericht moet. Er moest beantwoord moeten, zonder dat er een e-mailadres of naam achter is gelaten. Dus als jij die persoon bent die het onderstaande bericht 3 weken geleden heeft gemaild, neem even contact op via de Contact pagina in het menu en vertel wat je precies wou. Laat dan ook je e-mailadres achter. Desnoods een e-mailadres waar je op te bereiken bent met een fakenaam voor als je een BN’er bent. Dus als jij dit onderstaande bericht hebt geschreven, reageer even!

Ik zie soms berichten voorbij komen waarin je vraagt om een shoot voor je site te doen. Wat levert dit eigenlijk op als ik vragen mag? Misschien even een tabblad maken op je site met informatie. En ook wel handig om wat informatie over jezelf erop te zetten anders weet je niet wie je voor je hebt als je een shoot gaat doen.