Aan BN’ers: Welke BN’er wil in een Interview zich Figuurlijk en Letterlijk Blootgeven?

Mooie BN’ers wil iets mogelijk wat nog niet eerder is gedaan. Alleen door Giel Beelen ooit 13 jaar geleden op tv. Altijd gaan in interviews BN’ers zich figuurlijk blootgeven door alles over zichzelf te vertellen, wat men niet wist. Dat zou deze site ook willen doen. Een diepte interview, waardoor de BN’er zich figuurlijk blootgeeft. Maar om het compleet te maken moet zij zich niet alleen figuurlijk blootgeven, maar ook letterlijk. Dat kan in ondergoed zijn of compleet naakt. Maar wees gerust. De site eigenaar krijgt niks te zien. Want door gebruik te maken van een deur die op een kiertje staat, zit ik aan de ene kant van de deur en zij aan de andere kant in ondergoed of naakt. Daardoor geeft ze zich figuurlijk en letterlijk bloot, waar zij niks te verbergen heeft. De site eigenaar ziet dan haar totaal niet zonder kleren. Er worden ook geen foto’s gemaakt in ondergoed voor publicatie. Een BN’er is op die manier volkomen veilig. Maar door te zeggen dat zij naakt is, slaat zo’n interview ook veel beter aan. Een echt letterlijk figuurlijk en letterlijk blootgeef interview, waarbij de BN’er zich letterlijk en figuurlijk niks kan verbergen. Aangezien BN’ers niet zoveel interesse hebben voor een sexy photoshoot waarbij die foto’s dan gepubliceerd, is dit een manier om toch een soort van sexy interview te hebben. Het klinkt, maar is toch origineel als je zo bekijkt. De BN’er krijgt hier 100 euro netto voor. Plus natuurlijk veel publiciteit. Weet dat een interview normaal gratis is wegens de gratis PR. Dus 100 euro is meer dan wat een normaal bedrijf zou geven. Mocht een BN’er interesse hebben, kan kan zij altijd reageren via de Contact pagina.