Welke Bezoeker of BN’er wil nog wat voor deze Site doen?

2021 is bijna voorbij. Toch krijgt deze site af en toe sexy foto’s van BN’ers opgestuurd. Maar om goed uit te pakken in 2022, zou deze site graag iets meer willen. Niet voor de leuk, maar om de site beter en bekender te maken. Daarom zou Mooie BN’ers graag meer fotomateriaal van BN’ers willen hebben. Ook al wordt het niet gepubliceerd. Dan nog heeft de site wat, wat andere media niet hebben. En hoop dat BN’ers ook iets willen doen voor deze site. Dat kan zijn bv fijne feestdagen wensen via de contact pagina en je naam bekend te maken. Een exclusieve foto op te sturen (wordt niet gepubliceerd), een interview, normale of sexy shoot enz. Als deze site er maar op voor uit gaat. Ook al wordt het niet gepubliceerd. Door iets te doen voor Mooie BN’ers, kan de site alleen maar beter worden. Meer dan 2 handen, maken beter werk. Dus of je nou een bezoeker of een BN’er bent, doe wat voor deze site. Je profiteert immers iedere keer van gratis content en gratis publiciteit voor de BN’ers. En dan bedoelt de site niet extra sexy foto’s op hun instagram, want dan doen ze het meer voor zichzelf. Dus hoop dat jullie wat voor de site willen doen. Dit kan allemaal via Anoniem Uploaden en de Contact pagina in het menu.