Dionne Slagter werd Verdacht van Fraude

De Fiod (de financiele opsporingsdienst) had geconstateerd dat Dionne Slagter met haar bedrijf coronatoeslag had aangevraagd voor 90.000 euro. Al bleek later door oplichters haar naam te hebben misbruikt en haar bedrijfsgegevens. Tevens hadden ze de bedragen veranderd waardoor er meer coronatoeslag aangevraagd kon worden. Dionne werd gecontacteerd door de Fiod en verdachte in een strafzaak. Later bleek door het telefoonnummer enz dat het niet overeenkomst met haar gegevens en om die reden werd alles geseponeerd. Dit gebeurde begin 2021 toen ze nog herstellende was van een borstverandering. De oplichters konden haar bedrijfsgegevens misbruiken door een soort van DigiD aan te vragen wat makkelijk te manipuleren was. En op die manier hebben ze haar identeit kunnen misbruiken. Nu is dat systeem geschrapt en is oplichten op die manier niet meer mogelijk. Uiteindelijk moest ze wel advocatenkosten betalen van 5000 euro, waardoor ze naast de stress ook 5000 euro lichter werd.