Zo denken BN’ers waarschijnlijk over deze Site

Er zijn tot nu toe ongeveer 30 BN’ers bekend (betrapt) dat ze deze site bezoeken. Dus als ze het bezoeken zou je denken dat ze het wel leuk vinden. Dat klopt ook wel. Maar deze site vinden ze dan leuk. Maar het gaat nu om de site eigenaar. Wat vinden ze daarvan. Ze hebben een foto van mij gehad via instagram ongeveer 1 jaar geleden, zodat ze weten wie erachter zit. Maar nu is de vraag hoe BN’ers over de site eigenaar denken. En dat is (tot nu gebleken minder). Geblokkeerd worden op instagram, nooit terug willen reageren, BN’ers die deze site lopen te stalken (strafbaar). Het gaat niet over rozengeuren. Dus als je kijkt welke mensen de site eigenaar mogen, is en deze site bezoeken is dat misschien maar 10 a 20 procent. 80 Procent is waarschijnlijk een bloedhekel aan deze site. Maar de site eigenaar zit daar niet mee. Dan moet je maar niet bekend zijn. Zo simpel is het. Maar toch is het typische dat als de Telegraaf, AD of wat dan ook wat schrijft het niks uit maakt en alles kan omdat ze bekend zijn. Maar als deze site wat schrijft, dan zijn de rapen gaar. Dan kan opeens niks, wordt deze uitgescholden en zelfs gestalkt met soms wel 30 scheldwoorden in 1 bericht. Of dat een management in opdracht van een BN’er deze site mailt om vervolgens 5 foto’s te laten verwijderen, omdat zij denkt dat ze eigenaar van deze site is. Dat soort dingen maak je mee. Dus 80 procent van de BN’ers vindt de site leuk. Maar de site eigenaar vinden ze letterlijk een eikel. Maar de site eigenaar zit daar niet mee, omdat nieuws wat belangrijk is gewoon vermeld mag worden om mensen op de hoogte te brengen. Moeten ze maar niet bekend worden. Hoort bij het vak. En als geen 1 BN’er een simpel interviewtje zelfs wilt doen en bij de rest van de media wel, dan zegt dat natuurlijk hoe ze over deze site denken. Onbekende mensen die deze site bezoeken hebben alleen maar lof getoond. Die zijn juist blij dat deze site bestaat en hebben niks tegen de site eigenaar. Nooit wat van gemerkt. Maar ja, over hun wordt ook niks geschreven. Mochten er BN’ers die op dit bericht willen reageren, dan kunnen ze altijd hun verhaal doen via de Contact pagina.