Stijn Fransen en Barbara Sloesen hebben al 7 Maanden Geen Contact

Stijn Fransen en Barbara Sloesen hebben al 7 maanden geen contact met elkaar. Tenminste als we instagram moeten geloven. Beiden publiceren altijd alles wat ze zien en doen. Vroeger posten beiden altijd als ze iets leuks aan het doen waren. Dat was wel maandelijks. Nu blijken ze elkaar voor het laatst te hebben gezien op 20 mei. 7 Maanden geleden dus. Het zijn namelijk goede vriendinnen van elkaar. Maar als je voor die tijd eens in de paar weken afsprak en nu opeens 7 maanden niet, kan het zijn dat het misschien een beetje verwaterd is. Ook misschien door ruzie uit elkaar gegaan. Of dat door iets ze elkaar niet zien. Wel is opvallend dat Barbara Sloesen (nooit gezien op instagram) nooit op kraamvisite is geweest bij Stijn Fransen die afgelopen juli beviel. En afgelopen zomer hebben ze ook geen leuke dingen met elkaar gedaan. Dit is allemaal op basis van instagram posts. Het kan zijn dat ze wel met elkaar hebben afgesproken. Maar dat hebben ze dan niet op hun instagram gezet. Wat de oorzaak is dat ze niet meer met elkaar hebben afgesproken en Barbara Sloesen nooit de baby van Stijn heeft gezien, blijft onduidelijk voor 2 vrouwen die vroeger vaak met elkaar omgingen. Ze zijn goede vriendinnen geworden doordat ze samen in GTST speelde als Sam Dekker Anna Brand.