Booster Prik heb je Niet Nodig als Theaters/Bioscopen weer open gaan

Nu wordt er een enorme campage gehouden om een booster prik te nemen. Nu zijn theaters en bioscopen nog gesloten. Toch gaan ze ooit weer een keer open. Maar hoe het er nu naar uit ziet, is dat ze misschien toch het 2G beleid in willen voeren. Dat betekent dat je alleen binnen komt als je gevaccineerd bent of genezen van corona. Veel mensen denken nu dat je een boosterprik moet nemen als je naar theater en bioscoop wilt. Dat is niet zo. Dat heb je alleen nodig als je wilt reizen. Blijf je gewoon in Nederland, kan je gewoon met je 2 vaccinaties die je afgelopen zomer hebt gehad overal mee naar binnen met je coronapas. Als je wilt boosteren, kan dat altijd. Maar het is NIET nodig om met je coronapas overal naar binnen te gaan. Dus voor mensen die allergisch zijn voor die prik, die hoeven dus geen derde prik te nemen. Tenzij je naar het buitenland wilt. Al kan je ook vakantie vieren in eigen land. En weet dat je met 2 prikken op dit moment voor 90 procent immuun bent. En voor 50 procent voor de omicron variant.