Iemand had een DDOS Aanval Uitgevoerd op Deze Site Zonder Schade

Soms komt het voor dat bij een site een DDOS aanval wordt uitgevoerd. Dan betaalt een persoon aan een site een bepaald bedrag om vervolgens door die site tig pc’s op dat moment die site te laten starten met als gevolg dat de site vast loopt (server) en tijdelijk niet toegankelijk is. En dat ook bij Mooie BN’ers op 13 december gebeurd. Maar normaal gesproken is een site urenlang plat. Deze site is totaal NIET plat geweest. Iedereen kon het normaal bezoeken. Daarom had de site eigenaar ook niks in de gaten en komt er nu pas achter door naar de statistieken van de site te kijken. En dat kan iedereen aan de grafiek hieronder zien. Als je naar 13 december kijkt, dan zie je dat er opeens heel veel bezoekers zijn. Maar dat is niet zo. De rode lijn geeft het aantal bezoekers (mensen) die de site heeft bezocht. En de blauwe lijn het aantal bezoeken (aantal keer bezocht door 1 persoon/pc). En als het echte verschillende bezoekers waren, dan had de rode lijn ook heel hoog moeten staan, maar dat is niet het geval. Door 1 pc (zit geen mens achter) heeft iemand via een DDOS aanval, door ervoor te betalen, Mooie BN’ers wel 20 keer meer laten bezoeken dan wat de site normaal heeft met al veel bezoekers (100.000 per maand). Zo zie je maar dat de site zeer veel data te verwerken kreeg door een pc waar iemand een DDOS aanval op uit had gevoerd. Dat doen mensen (betalen bij een DDOS aanval site om vervolgens door vele pc’s de site plat te laten leggen, zodat de site tijdelijk ontoegankelijk is), is vaak wegens jaloezie, politieke redenen of gewoon treiteren wat ook uit jaloezie voortkomt. Aangezien hier geen politieke of racistische dingen worden gezegd, heeft het gewoon met jaloezie te maken. Iemand is jaloers op deze site, voert een DDOS aanval uit en betaalt er zelfs een aantal tientjes voor om deze site ontoegankelijk te maken. Maar als deze site plat zou zijn geweest, dan hadden de statistieken NOOIT het aantal bezoeken kunnen registreren. Dus maw de site is helemaal niet plat gegaan en was gewoon toegankelijk op die dag voor iedereen. Die persoon heeft geld uitgegeven om deze site plat te leggen, zonder resultaat. Toch heeft de server alle data geladen voor die DDOS aanval pc’s, zonder dat de site down ging. Dan kan je 2 dingen concluderen. Is deze site extra statiel. Of zijn andere sites zeer onstabiel. Als dit een hobbie site, dan heeft Mooie BN’ers het veel beter voor elkaar dan andere sites die al vrij traag gaan. Blijkbaar zijn de servers van andere nieuwssites zeer onstabiel. Anders hadden ze wel een DDOS aanval overleeft. Oh ja, en even voor de persoon die dit gedaan heeft. Het is je niet gelukt, sukkeltje :> . Zonde van je geld.