Maan heeft misschien een Trauma opgelopen door Deze Site

Een trauma opgelopen door Mooie BN’ers is wat zeer overdreven. Maar deze week liet ze in het AD weten in een interview dat ze vaak had vernomen dat BN’ers egoistisch zijn. En dat zal wel hier vandaan komen :>. Maar deze site zegt dat niet meer in nieuwsberichten. Maar door die vroegere opmerkingen heeft zij dat ook hier gelezen misschien. Al is het niet zeker of een vaste bezoeker is. Maar los daarvan vertelde ze in het AD dat doordat deze site zei dat BN’ers egoistisch zijn, zij daardoor is af gaan vragen of het bij haar ook het geval was. En ze twijfelde daar vaak aan zichzelf door deze site of zij misschien ook egoistisch is, wat totaal niet zo is. Maar dat heeft blijkbaar zo’n stempel op haar gedrukt (of hoe je het moet zeggen) dat ze heel vaak aan haar vriendinnen vraagt of zij nog egoistisch en sterallures heeft. Blijkbaar zou ze het heel naar vinden als dat wel zo was en zij het niet in de gaten had. Daarom doet ze af en toe een check door het aan haar vriendinnen te vragen. En als zij daardoor een soort van trauma heeft opgelopen dat ze door Mooie BN’ers bang is om egoistisch gezien te worden, is dat natuurlijk ook niet de bedoeling. Maan moet gewoon zichzelf blijven, niet meer vragen aan haar vriendinnen en gewoon haar eigen leven lijden hoe ze dat zelf wil. En stel dat ze op een momentopname egoistisch zou zijn, dan laten andere mensen op dat moment wel blijken. Dan passen mensen altijd hun gedrag wel aan. Maan hoeft het dan niet meer aan haar vriendinnen te vragen. Doe gewoon je ding en trek het je niks aan als deze site dat in het verleden zei. Als ze hiermee door zou gaan door het aan haar vriendinnen te vragen, kan het misschien echt haar leven gaan beheersen. En dat wil Mooie BN’ers niet de aanstichter van zijn. Dat deze site denkt dat ze het hier gelezen heeft, is om het feit dat ze vaak sexy foto’s maakt wat past bij Mooie BN’ers.