Maan wil Niet Egoistisch overkomen

Maan heeft al een paar hits te pakken, wordt veel gevraagd op tv en heeft natuurlijk Foto van de Maand (nov) gewonnen hier op deze site. Toch vertelt ze in het AD dat ze geen sterallures wil. Ze wil niet egoistisch overkomen, waardoor mensen denken dat het een naar mens is. Wel zegt ze dat het wel ernaar wordt gemaakt. Als je continue op handen wordt gedragen en zij dingen voor je doen, ga je er ook egoistisch naar gedragen. En dat wil ze niet, waar ze erg mee bezig is en mee zit. Ze wil in haar priveleven niet egostisch overkomen. Ze wil als een student gezien worden. Zij gaat zo ver dat haar vriendinnen moeten zeggen als ze te egoistisch overkomt, zodat ze haar gedrag kan remmen. Maar zoals het altijd zo is. Anderen moeten zeggen als ze te ver gaat en egoisme optreed. En dat doet ze door het aan haar vriendinnen af en toe te vragen.