Vrouwen/Bekende Vrouwen zouden het Niet erg vinden als een Bekende Man in hun Kruis zou Grijpen

Tegen Marco Borsato werd vandaag aangifte gedaan wegens aanranding bij een minderjarig meisje. Om die reden heeft Mooie BN’ers een poll gemaakt waar men op kon stemmen om te vragen of mannen en vrouwen het erg zouden vinden als ze door een bekende man of vrouw in hun kruis gegrepen zou worden. Ipv dat ze zeggen het niet erg te vinden of aangifte zouden doen, zouden ze het juist fijn vinden als een BN’er in hun kruis zou grijpen. Ook bij vrouwen. Die zeggen dat ze het zelfs fijn zouden vinden als een bekende man in hun kruis zou grijpen. Dat betekent niet dat bekende mannen nu alles bij een vrouw mogen doen. Maar hoe mensen denken over dat verhaal van Marco Borsato, vinden ze dus eigenlijk een beetje overdreven. Dus vrouwen zouden het dus wel fijn vinden als een bekende man in hun kruis zou grijpen. Maar weet wel dat er vrouwen tussen zitten, wat waarschijnlijk bekende vrouwen zijn. Dus bekende vrouwen zouden het misschien fijn vinden als een bekende man in hun kruis grijpt. Al geldt dat hieronder niet voor Marieke Elsinga. Als iemand aan haar poes zit, is die poes Kiki er niet van gediend. Er zijn dus altijd uitzonderingen :>