Theaters en Bioscopen zouden Waarschijnlijk gewoon Open Kunnen over een tijdje

Het kabinet heeft vandaag gezegd dat onder andere theaters en bioscopen ‘s avonds dicht moeten blijven. Maar aangezien alles ‘s avonds gehouden wordt, worden er ook geen voorstellingen gegeven of films uitgezonden. Nu moeten ze dicht wegens de Delta variant. Maar ze laten het de komende tijd dicht wegens de Omikron variant. Maar internationaal is gebleken dat er nu ongeveer 10.000 mensen wereldwijd besmet zijn. Dat virus is wel iets besmettelijker. Maar van die 10.000 mensen zijn er uiteindelijk 0 in het ziekenhuis beland. Dus maw komen er waarschijnlijk nauwelijks mensen meer in het ziekenhuis als de Delta variant over een tijdje weg is en de Omikron de boventoon voert. Dus als er nauwelijks mensen in het ziekenhuis komen, is er geen enkele reden om de theaters en bioscopen dicht te laten. Maar je zult zien dat ze het toch dicht laten met als zogenaamde reden dat ze bang zijn. Maar uiteindelijk is waarschijnlijk (niet zeker) de enige reden dat dat minder geld aan cultuur hoeven te geven als er veel failliet gaat in de culturele sector. Dat bespaart hun 100 miljoen euro. Al is dat allemaal niet zeker. Maar los van dat is de Omikron variant waarschijnlijk een variant wat net zo heftig als een normale griep. Ze zeggen wel dat corona iedere keer terug keert. Maar volgens het internet is het al ontdekt in China al in 2003, aangezien corona van origini Sars heet. Het is een sars virus en bestaat al minimaal dus 18 jaar, waarbij elke 3 maanden wereldwijd een nieuwe variant kwam al la Omikron. Als dit zo is, dan hebben we van 2003 tot 2021 wel 50 verschillende varianten a la Omikron gehad, mocht die variant daadwerkelijk betekenen dat er nauwelijks mensen in het ziekenhuis komen te liggen. Maar we zijn nu gewoon bang door die pandemische varianten. Terwijl voor corona altijd al Omikron varianten er waarschijnlijk waren. Als dit zo is, dan houden we ons alleen maar voor de gek. Theaters en bioscopen zouden dan gewoon weer open kunnen. Maar de overheid zou dat toch niet zo snel doen, omdat ze waarschijnlijk zoveel mogelijk failliet willen laten gaan om zo minder geld aan cultuur te hoeven besteden. Dat is namelijk geen prioriteit voor rechts beleid (vvd/pvv/fvd). Om die reden moesten waarschijnlijk altijd de theaters en bioscopen als eerste dicht en weer als laatste open.