Sarah Bakker heeft Mooie BN’ers Geblokkeerd

Sarah Bakker van Pownews, heeft Mooie BN’ers geblokkeerd op instagram. Een jaar geleden stuurde deze site naar haar een tip mail omtrent het bestaan van deze site, dat ze misschien leuk vindt om dit te bezoeken. Alleen had Mooie BN’ers vergeten een foto te sturen van mezelf, zodat ze weet wie er achter de site zit. Meer niet. Maar voor is dat de aanleiding geweest om deze site te blokkeren. Voor de rest niks gedaan. Toch grappig dat zij altijd mensen achtervolgt en lastig valt bij Pownews waar mensen niet op zitten te wachten en toch door blijft vragen. Ga je haar een leuk foto’tje van jezelf sturen, word je meteen geblokkeerd. Pot verwijt de Ketel. Als je echt eerlijk wilt zijn, moet ze deze site maar deblokkeren. Zelf iedereen lastig vallen, maar zelf nergens tegen kunnen.