Zo kunnen Acteurs zichzelf Promoten

Acteurs en actrices kunnen altijd sexy foto’s publiceren op hun instagram om zo meer aandacht in de media te krijgen en dus meer aanbiedingen. Maar is ook een andere optie (wel minder effectief), maar kunnen ze altijd erbij doen om meer publiciteit te krijgen. Op internet zijn er een aantal sites waar je door verschillende ervaren opdrachtgevers je kan opgeven voor rollen voor acteerwerk of figurantenrollen. Vaak is dat onbetaald, maar je komt daarmee wel op tv/internet en je kan dan zeggen dat je daarin mee hebt gespeeld. Dat staat goed op je cv. Op die manier kunnen bekende acteurs/actrices zichzelf promoten om in de toekomst meer echte rollen te krijgen. Vaak doen ze dat niet, omdat ze niet een stapje achteruit willen doen. Maar wat maakt het uit dat je 1 dagje voor een rolletje uit moet trekken wat misschien niet zo populair wordt. Maar door daar als acteur of figurant te spelen (betaald of onbetaald), maak je jezelf wel populair. Als je als acteur kan zeggen dat je daar en daar in hebt gespeeld, dan is een grote rol meer dan welkom bij grote filmbedrijven. Dus als een actrice meer klussen wilt hebben, kan ze beter veel sexy foto’s publiceren. Maar ook door te spelen in rollen waar ze acteer of figuratie voor vragen. Ook al is het onbetaald. Als de BN’er vervolgens op haar instagram zegt dat ze daar in speelt, zien filmbedrijven dat en zullen ze eerder die actrice vragen. Als je op Google zoekt naar Acteur gezocht of Figurant Gezocht, kom je veel sites tegen waar veel onbekende bedrijven op zoek zijn naar een acteur of figurant. Ook al is het een studentenproject, dan nog kan je zeggen dat je daar in hebt gespeeld.