Robin Martens Blijkt Aanbiedingen Mis te Lopen

Op haar instagram zegt Robin Martens dat ze door haar mishandeling bij een agent, veel aanbiedingen mis loopt. Al is die mishandeling maar in twijfel te brengen. Ze zegt dat het door dat gedoe in de media zij veel aanbiedingen mis loopt. Maar deze site heeft even gekeken wanneer ze minder aanbiedingen kreeg. En dat is precies op het moment dat ze geen sexy foto’s meer publiceert. En dan niet de foto’s die we kennen van photoshoots. Maar de foto’s die ze vroeger zelf maakte. Die bleken altijd behoorlijk populair te zijn in de media. Die sexy selfies maakt ze nu niet tot nauwelijks meer, waardoor ze ook minder in het nieuws komt. En die publiciteit mist ze door geen sexy foto’s te publiceren. Niet door eentje per maand te publiceren, maar een paar per week. En dat is waarschijnlijk de reden dat ze minder aanbiedingen krijgt. Niet zozeer door de mishandeling wat uitgebreid in het nieuws stond. Uit ervaring kan deze site zeggen dat mensen altijd OP HET MOMENT kijken. Dus als ze eind 2019 iemand had mishandelt en toen veel in het nieuws stond, heeft ze misschien dat half jaar wat minder aanbiedingen. Maar daarna moet het gewoon weer binnen komen. Maar als zij het heel vaak daarna over heeft, dan laat je het nieuws in stand. Dus wat ze moet doen is NOOIT meer over die mishandeling hebben. Dat weten de mensen nu wel. Achter de schermen misschien een civiele zaak ooit voeren. Maar nooit in de media brengen of over hebben. En wat ze met name moet doen is net als vroeger veel sexy foto’s publiceren. Niet een keer eentje per maand, maar wel een paar per week of 1 per week en niet ermee stoppen. Stop je ermee, dan kom je ook minder in het nieuws/minder volgers wat minder aanbiedingen oplevert. Je moet met sexy foto’s continue actief blijven om gezien te worden in de media en daardoor aanbiedingen te krijgen. Tevens kan zij ook zichzelf promoten met acteer en figurantenrollen. Zie bericht hierboven.