Nieuwe Trend: Ring Light Challenge

Op Tiktok is er een nieuwe challenge trend. Bij de Ring Light Challenge, moet je een ringlight aanzetten, waarbij dan vervolgens de persoon in ondergoed staat of niks, terwijl zij daarvoor normale kleding aan had. Door het licht van de ringlight en dat het kamerlicht uit staat, moet het een soort van sensueel filmpje worden. Wereldwijd is het op dit moment een trend, maar onder de BN’ers nog totaal niet gezien. BN’ers hoeven het totaal niet te doen. Maar als ze het leuk vinden om de trend te volgen, kunnen ze altijd op Tiktok Ring Light Challenge filmpjes maken. het hoeft niet per se een ringlight te zijn. Het kan ook een zaklantaarn zijn of de zaklamp van je mobiel. Je kan het als BN’er op Tiktok posten, maar misschien ook op Instagram. Een nieuwe sexy challenge populair op Tiktok. BN’ers kunnen ook deze challenge doen, maar dat moeten ze helemaal zelf bepalen. Hieronder zie je een voorbeeld.

@danni_f24 This trend… but country 👩🏻‍🌾 wanted to try this but I will defo cringe and delete haha 😂 #countrygirl #johndeere #ringlightchallenge ♬ original sound – Stepneyrides_