Deze BN’ers bezoeken misschien ook Mooie BN’ers

Deze site heeft al veel BN’ers weten te betrappen doordat ze jeugdfoto’s op hun instagram publiceerden, nav de foto’s die hier staan en deze site er ook naar vroeg. Doordat ze die foto’s hier hebben gezien, bezoeken sommige BN’ers deze site. Toch zullen er nog veel meer BN’ers zijn die deze site bezoeken. Ook om het feit dat deze site ze tijden geleden ooit heeft getipt per mail. Daarom zie je hieronder een lijstje van namen van BN’ers waarvan deze site denkt dat zij ook deze site bezoeken, maar ze nog niet heb weten te betrappen. Dat komt wel een keer. De BN’ers die misschien ook Mooie BN’ers bezoeken zijn:

Anne-Mar Zwart
Anouk Hoogendijk *
Britt Dekker
Britt Scholte *
Carolien Borgers
Carolien Spoor *
Chantal Janzen
Dee van der Zeeuw *
Dionne Slagter *
Elise van der Horst
Eva Koreman *
Fajah Lourens
Famke Louise
Gaby Blaaser *
Geraldine Kemper
Holly Brood *
Iris Enthoven *
Jennifer Hoffman
Katja Schuurman
Kim Kotter
Leonie ter Braak
Linda de Munck *
Loes Haverkort
Maan de Steenwinkel *
Marlijn Weerdenburg *
Miljuschka Witzenhausen *
Olcay Gulsen
Pip Pellens
Shelly Sterk
Veronica van Hoogdalem *
Yolanthe

Zo zie je maar dat er heel veel namen waarvan deze site een vermoeden heeft dat ze Mooie BN’ers bezoeken. Waar een sterretje achter staat, denkt deze site het vrijwel zeker te weten dat zij een vaste bezoeker zijn. Al is er geen bewijs zoals bij de andere BN’ers. Dat komt nog wel door ze een keer te betrappen. De reden dat het belangrijk is dat zij deze site bezoeken (waarschijnlijk al een paar jaar lang) is om het feit dat deze site daardoor een commity kan opbouwen en door te kunnen zeggen dat zij een vaste bezoeker zijn, krijgt de site enorm veel populariteit. Hetzelfde als dat jij kan zeggen dat je een paar BN’ers als vrienden hebt. Dan ben je populairder dan anderen. Al gaat het hier niet om het imago van een persoon, maar om een site die populariteit (bekendheid, wat niks met het aantal bezoekers te maken heeft) hierdoor kan krijgen. Overigens mogen BN’ers ook gewoon contact opnemen via de Contact pagina om laten zien wie ze zijn. Ook al sta je in de lijst van BN’ers doordat je al betrapt bent. Het is altijd grappig dat de site eigenaar kan zien, dat ie het bij het goede eind heeft. Waarom BN’ers zo anoniem willen blijven, terwijl deze site er baat bij heeft, is niet bekend.