Yvonne Coldeweijer gaat misschien Boeten voor Roddelen

Yvonne Coldeweijer heeft een eigen kanaal, wat tegenwoordig een Juice kanaal wordt genoemd. Dat zijn kanalen waar showbizzroddels worden behandeld waarvan nauwelijks wordt verteld wat voor bewijzen te hebben. Sites zoals deze, Media Courant, Shownieuws, RTL Boulevard komen altijd met bewijs, waarom wel of niet zoiets is. Maar Juice kanalen vertellen maar wat, terwijl ze totaal geen bewijs hebben. En dat heeft Yvonne Coldeweijer met haar kanaal Life of Yvonne (en ook Roddelpraat) nu ook gemerkt door te zeggen dat Marco Borsato aan pubers heeft gezeten. Ze zeggen bewijs te hebben, maar willen dat niet vertellen. Dat is natuurlijk nonsense. Ze kunnen altijd zeggen waar Marco aan hun lichamen heeft gezeten, voornamen van de meisjes noemen enz. Maar allemaal om 2 meisjes, geen bewijs, moeder die het zegt (misschien uit wraak omdat Marco geen contact meer heeft gezocht als Voice coach). Je weet het allemaal niet. Maar dan toch zoiets in de lucht slingeren. Wel is het toegestaan om te zeggen dat misschien iets zoiets is. Maar dan is de bron bv Yvonne Coldeweijer. Dat is bv bewijs van een site. Maar als je dan naar de bron Yvonne Coldeweijer gaat, kom je nauwelijks ergens op uit. En dat alleen maar zeggen om zo meer views te krijgen. Het kan zijn dat Yvonne hiervoor aangeklaagd wordt. Niet heftig, als de bronnen echt blijken te zijn. Maar dan nog is het te erg voor woorden dat Marco Borsato moet lijden om het feit dat een roddelrubriekje wat de wereld in moet slingeren. Een stelletje idioten die geen verstand hebben van journalistiek en niet weten hoe je journalistiek moet bedrijven en wat de juridische regels zijn, zoals bv maatschappelijk belang.