Poll: Van welke BN’er had je niet verwacht dat zij Mooie BN’ers bezoeken?

Mooie BN’ers heeft in de loop der tijd, met name de laatste tijd door jeugdfoto’s, veel BN’ers weten te betrappen die deze site bezoeken. Ze weten daarvan af, doordat de site eigenaar in het verleden alle BN’ers op de hoogte heeft gebracht via social media. Dus dat BN’ers deze site kennen en bezoeken, is dan logisch. Van sommige BN’ers had je het misschien wel verwacht, omdat je haar wel zo’n type ervoor vindt. Maar er zijn ook BN’ers waar je het totaal niet van had verwacht dat zij af en toe Mooie BN’ers bezoeken. Daarom de poll hieronder. Van welke BN’er had je NIET verwacht dat zij deze site bezoeken? Breng je stem hieronder uit. Je kan maar 1 keer stemmen. Maar bij die ene stem meerdere antwoorden mogelijk.

[poll id=”27″]