Fajah Lourens gaat Tietloos Kerst Vieren

De dag voor kerst zal Fajah Lourens geopereerd worden om haar borstimplantaten eruit te halen. Dit nav dat er veel klachten van vrouwen die last kregen van hun siliconen borsten. Ook kan dit misschien aanleiding zijn geweest door de documentaire van Dionne Slagter (Moordtieten). Daarin liet zij zien dat siliconen altijd gaan lekken. Niet bij sommigen, maar werkelijk bij iedereen. Doordat dat spul je lichaam in gaat, kan je daardoor klachten krijgen als slaperigheid, hoofdpijn en zenuwklachten. Doordat Fajah Lourens ze eruit laat halen, voorkomt ze klachten die ze misschien in de toekomst wel kan krijgen als ze die erin zouden blijven zitten. Het verwijderen gebeurd waarschijnlijk op cosmetische basis bij een cosmetisch arts met een eigen praktijk. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat Fajah Lourens voorrang krijgt, dan iemand die met spoed naar het ziekenhuis moet wegens corona.