BN’ers kunnen nog Meedoen met Foto van het Jaar 2021

Sinds kort heeft deze site Foto van de Maand, waarbij bijna elke maand een fotowedstrijd is wat de mooiste foto van die maand is. Maar nu is er ook Foto van het Jaar ivm het einde van jaar 2021 eindigt. Dan doen alleen de foto’s mee die als Leffoto geselecteerd zijn bij de knop Leffoto’s in het menu. Dan doen alleen de Leffoto’s mee die door de BN’er zelf zijn gemaakt (prive). Dus niet van een photoshoot. Een Leffoto is een foto waarbij de BN’er topless/sliploos/naakt op de foto staat (bedekt of niet bedekt). En daarom deze oproep. Over ongeveer 2 weken zal er een Foto van het Jaar 2021 gehouden worden met alle Leffoto’s die in 2021 prive door de BN’er zijn gemaakt. De bezoekers bepalen dan wie de mooiste Foto van het Jaar 2021 heeft gemaakt. BN’ers die nog een Leffoto (prive) willen maken en mee willen doen, kunnen nu nog zo’n foto op hun instagram publiceren om mee te doen met de wedstrijd.