Welke BN’er weet waarom Interviews/Photoshoots niet mogelijk zijn?

Deze site kan door middel een sexy photoshoot of een aantal interviews met een BN’er flink populairder worden in de media. Er gaan dan deuren open die normaal niet open gaan. Dat er bv shownieuws door sites en tv programma’s worden overgenomen van deze site. Maar ondanks de vele bezoekers, blijft de populariteit uit (staat los van het aantal bezoekers wat ontzettend veel is). De media bepaalt of je aardig of niet aardig gevonden wordt. Deze site gaat soms misschien wat verder. Maar niet dat mensen helemaal gedupeerd worden, zoals bij bv Jensen en Roddelpraat. Mooie BN’ers heeft al bij vele managements en BN’ers geprobeerd te vragen of een interview of photoshoot mogelijk is. Maar uit onderzoek blijkt dat het om bekendheid van de media gaat en vriendjespolitiek met de BN’er of management. Onbekende media, zoals deze, krijgen geen toegang. Maar toch zou deze site graag willen weten waar het nou precies aan ligt. Managementbureau’s en BN’ers willen niks zeggen waarom het niet kan, ondanks dat het gratis wordt gedaan door BN’ers wegens de publiciteit die ermee te behalen valt. Deze site biedt zelfs geld en dan is het nog geen eens mogelijk. Daarom hoopt deze site, aangezien vele BN’ers deze site bezoeken, waar het nou precies aan ligt. En hoopt dat een BN’er via de Contact pagina wilt reageren hoe het nou komt dat deze er niet voor in aanmerking komt, terwijl het veel bezoekers heeft dan bladen die het wel mogen. Uit een poll in het verleden blijkt dat bezoekers het ook onbegrijpelijk vinden dat het niet mogelijk is. Dus mocht je een BN’er zijn, laat het weten waar het aan ligt door contact op te nemen via de Contact pagina. !!! BN’ers blijven ANONIEM en er zal hier NIKS GEPUBLICEERD worden waar het aan ligt !!!