Klaasje Meijer voelde zich waarschijnlijk Niet thuis bij K3

Klaasje Meijer heeft waarschijnlijk geen goed contact gehad in de tijd dat ze bij K3 zat. Tenminste Hanne en Marthe zeggen in de Telegraaf (deels gelezen omdat je premium member moet zijn), dat Julia veel beter is en niet zo moeilijk doet ten opzichte van Klaasje. Gewoon letterlijk een trap na geven. Naar alle waarschijnlijkheid voelde zij zich niet echt thuis in de groep. En dat klopt ook wel. Want Josje ging er ook eerder uit. Overeenkomst is dat Klaasje en Josje allebei nederlanders zijn. Wij zijn gewoon wat rapper van de tong, waar belgen minder van gediend zijn. Het is wel heel typisch dat Josje met ruzie eruit is gegaan. En Klaasje nu ook een trap na krijgt. Het is waarschijnlijk gewoon een cultuurverschil tussen de nederlanders en de belgen. Belgen zijn gewoon veel terug houdender, waardoor ze minder makkelijk met nederlanders op kunnen schieten. Want hoe haal je het in je hoofd als je met iemand een paar jaar lang samen hebt gewerkt, af te maken door zelfs de media op te zoeken. Bij Josje werd dat ook gedaan. Toen Josje weg ging, werd er ook door Kristel en Karen gezegd dat ze veel ruzie met elkaar hadden. Alsof nederlanders (Josje en Kristel) niet deugen bij K3 leden. Het is gewoon een cultuurverschil dat nederlanders gewoon veel rapper van tong zijn en belgen terug houdender. Nu zit Julia erin en zij is ook nederlanders. Mooie BN’ers kan je nu al zeggen dat dat ook een keer spaak gaat lopen. Ook gewoon door het cultuurverschil. Maar waarom Marthe en Hanne haar naar beneden halen bij een ex collega is onduidelijk.